munka-bolt.shp.hu

Csere-Piac Bemutatkozás Aktuális Kinek? A Titok Hogyan? Tanmese A MAKK Partnereink Alkalmasság

Jó munkát!

Keresés a honlapon


Üzenőfal


Név:

Üzenet (max. 100 karakter):


Szavazás
BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Nonprofit egyesület vagyunk!
- 2011.04.21.

Kedves Látogató!

Ezr a honlapot-és Munka-Boltot a szolgáltatónk ingyenesen befogadta, köszönjük neki.

Vannak korlátok, amelyeket tudomásul kell vennünk. Pénzbeli kereskedelmet nem folytathatunk! Maximum 100 "terméket tehetünk fel a webáruház polcaira. Nem tudunk ütemezetten hírleveleket küldeni.

Nem panaszkodom, ismertetek.

Feltettem egy értelmesebb ismertetőt az "Aktuális" oldalra. Használata már magánügy.

A pénz, nem minden! Ajánlj fel hasznos tevékenységet, és/vagy jelentsd be igényedet!

Nem a pénz a lényeg, hanem, hogy meg legyen elégedve mindenki az adott/kapott szolgáltatással!

tovább 

 

 

 A MAKK küldetése:

"Az emberiség nagy tanítói mindenütt felismerték, hogy a munka e világra született emberi lénynél nemcsak a létfenntartást szolgálja, hanem a tökéletesedésre törekvést is. Életben maradásához szüksége van különféle javakra és szolgáltatásokra, amelyek nem állnának rendelkezésre em- beri munka nélkül. A tökéletesedéshez pedig olyan céltudatos tevékenységre van szükség, amely összhangban van a törvénnyel: 'Mndazokat a képességeket, amelyeket az egyes egyének kaptak, mások szolgálatában kell hasznosítani, mint jó intézők, szétosztva Isten kegyelmét különféle formákban." (Ernst F. Schumacher)

 

Nincs munka? Dehogy nincs!

Válságban, ne várd mástól, hogy majd dolgoztat! A gazdaság tényleg nem igényel több embert, sőt, leépít.

De, az Embereknek vannak szükségleteik, Neked vannak rokonaid, ismerőseid, barátaid, szomszédjaid, akiknek szükségük van arra, amit csak Te tudsz nekik nyújtani! Előveheted régi zseniális ötletedet, sikerest tapasztalataidat, kipróbált, bevált receptjeidet. Amit otthon meg tudtál csinálni, másnak is felajánlhatod!


Amit egyedül nem tudsz megcsinálni, ahhoz meg tudod találni ismerőseidet és velük összefogva ajánlkozni.
Lehet, hogy nem mindig tudnak pénzzel fizetni! Elvégre, „a pénz, a legkevesebb!” De kaphatsz egy jó szerszámot, egy jó szakkönyvet, ennivalót, még jó ruhát, stb. Vagy olyan szolgáltatást, ami Neked (is) kell!
Ráadásul, nem minimálbérért dolgozol, - amit nem is szeretsz, - hanem  a saját képességeidet hasznosítod, ismerősők között! Amit "piaci áron" adnak el, profitot hoz a tulajdonosnak. Ezt a többletet, Tőled veszi el. Mert értéket csak Te és kollégáid hoztok létre. Nem hiszed?

Tettem egy kisérletet: Palacsintát sütöttem. Mindent összeírtam, mennyibe került. 1 óra alatt 20 db. lekváros palacsintát csináltam.

(Lányok, nem röhögni!)

Az összes költség, 20 palacsintára 576 Ft volt. A Nagyi Palacsintázójában 1 db 114 Ft. 20 db=2280 Ft. 1704 Ft a különbség, amit a tulaj és az állam tesz zsebre. 74,7 %-ot! Pedig a haverok és a szomszéd is szereti a palacsintát. Ha 60 Ft-ért adod darabját, már nyersz rajta 100 %-ot.

Ebben segítünk!


A hálózatunkat az egész országra szeretnénk kiterjeszteni. Ehhez az irányítószám tűnik a legpraktikusabbnak. Mivel maximum 4 számjegyből állhat, legfeljebb 9999 db. lehet belőle. Adatot nem találtam rá, de próbáljunk mindenhol segíteni a helyieknek! Minden család tudja,
hányas az irányítószáma.


De azt tudod-e, hogy melyik utcák tartoznak az irányítószámodhoz? Lehet, hogy az utcanévről jut eszedbe, hogy ott lakik valamelyik barátod, ismerősöd, stb., akinek ajánlhatod, hogy dolgozzon Veled.


Kattints IDE!
(Visszajönni csak a böngésződ vissza-nyilával tudsz, a Posta nem
engedi, hogy onnan vissza engedjen linket.)

 Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Csere-Piac Bemutatkozás Aktuális Kinek? A Titok Hogyan? Tanmese A MAKK Partnereink Alkalmasság

Honlapkészítés