munka-bolt.shp.hu

Csere-Piac Bemutatkozás Aktuális Kinek? A Titok Hogyan? Tanmese A MAKK Partnereink Alkalmasság

Jó munkát!

Keresés a honlapon


Üzenőfal


Név:

Üzenet (max. 100 karakter):


Szavazás
BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
Regisztráció

Nonprofit egyesület vagyunk!
- 2011.04.21.

Kedves Látogató!

Ezr a honlapot-és Munka-Boltot a szolgáltatónk ingyenesen befogadta, köszönjük neki.

Vannak korlátok, amelyeket tudomásul kell vennünk. Pénzbeli kereskedelmet nem folytathatunk! Maximum 100 "terméket tehetünk fel a webáruház polcaira. Nem tudunk ütemezetten hírleveleket küldeni.

Nem panaszkodom, ismertetek.

Feltettem egy értelmesebb ismertetőt az "Aktuális" oldalra. Használata már magánügy.

A pénz, nem minden! Ajánlj fel hasznos tevékenységet, és/vagy jelentsd be igényedet!

Nem a pénz a lényeg, hanem, hogy meg legyen elégedve mindenki az adott/kapott szolgáltatással!

tovább
Ez egy különleges honlap, mert itt
munkához jutsz!


A célunk, hogy mindenki megkapja, amire szüksége van.

A háztartásban biztos van tennivaló, amit a család nem tud megoldani. Nem ért hozzá, nincs ideje, pénze rá. De Téged ismer, megbízik benned. Hogy mit tud ellenszolgáltatásként adni, azt Ti közösen döntitek el.

Te tudod, mit tudsz, mire vagy képes, mit vállalsz szívesen.

Legyen JÓ A MUNKA!
A "vevőid"-nek, a társaidnak, és főleg, Magadnak!


Egyre kevesebb a gazdaságban a munkaerő-igény! Az egyetlen lehetőség, (a bűnözésen kívül), az alkalmi munka! Mert:

Nincs pénz és enni kell!

(Szabó Lőrinc)


És nem a vállalkozásoknál, hanem a közvetlen környezetünkben!

Mert ismered a szomszédjaidat, a barátaidat, rokonokat, ők is ismernek Téged. A háztartások sem mind Krőzusok.! Nekik is kevés a pénzük.

De éppen ezért, szükségleteik vannak, amihez szakember kellhet. A piaci szolgáltatók, viszont megfizethetetlenek.

Ez az igazi "piac", ahol a két fél egymással megállapodhat. Ez egy bizalmi viszony, a kölcsönös elégedettség a cél!

Mindenhol vannak nem használt, vagy feleslegesen megvett dolgok, minden háziasszony tud olyasmit adni, ami értékes, és hasznos lehet.

Például olyan szerszámokat, eszközöket, amelyek hatékonyabbá tehetik a munkádat.

Szolgáltatásodért elfogadhatsz olyasmit, ami ugyan nem létszükséglet, de valakinek örömet okozhat. Lehet ez gyümölcs, virág, könyv, régi tárgy, és valamilyen ellenszolgáltatás is. Talán, ez utóbbi lesz a legsikeresebb, hiszen az ő szolgáltatása bővíti a választékotokat!


Segítségként itt van két kérdéslista:


MIT ADHATSZ?      MIT KAPHATSZ?
Szervezők!

Ha látod ezt a honlapot. és hajlandó vagy segíteni az országos hálózat növelésében, itt Hozzád szólunk!Ti vagytok a kulcsemberek!

Az internet, még nem Mindenkié! Olyan embereket keresünk, akik segítenek a környezetükben élőknek, szomszédoknak, barátoknak, rokonoknak, ismerősöknek, hogy jó munkát teremthessenek maguknak.

A szervező munka is munka! Ezért, valamilyen ellenszolgáltatás jár. Meg lehet állapodni pénzben is, de Te is igénybe vehetsz szolgáltatást, vagy elvehetsz a felkínált eszközökből, tárgyakból.

Az értékarányosságra vigyázz, ne legyen vita!

"Mindenki más, és ez a szép benne!"


Mindenki mást tud, másra képes, és mást szeret csinálni. Ilyen embereket keresünk! Úgy gondoljuk, hogy a postai irányítószám által meghatározott körzetben összehozható 20-30 ember, aki AKAR DOLGOZNI.


Néha érdemes lesz összehozni a csoportot.Ki lehet próbálni, hogyan tudtok egymásnak dolgozni, hogy jobban megismerjétek egymást. Tanuljatok meg bekopogni, alkudni, megérteni a másikat!

2007.-ben kezdtük a Csere-Piac akciónkat, ahol, a helyszínen adtak-vettek az emberek. A pénzt csak jegyezve a forgalmi lapon. Nagyon jó ismerkedési kapcsolatteremtési módszer volt.
A webcsatorna készített is egy riportot rólunk. Nézd meg, és ajánlom helyben is, legalább havonként megszervezni:Aki igényli, annak készítünk névjegy-kártyát, amit oda lehet adni a "munkáltatónak", hogy amikor újra szüksége lesz Rád, megtaláljon.

A csoportnév pl.:az irányítószámmal ez lesz: MAKK2700

Ha összejön egy konkurencia-mentes csoport, és beregisztrálsz, kiegészítjük a honlapot a megfelelő oldalakkal, amelyekhez csak Te férhetsz hozzá.


S.O.S.Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig első kézből juthass információkhoz!

Vezetéknév

Keresztnév:

E-mail cím:

Postacím:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:


21 hozzászólás

Balázs Péter [ 2017-08-04 09:03 ]

Mint nyugdíjas családfa, levéltári és más
múltbeli dolgok kutatásával foglalkozom, fizetség ellenében...Keletszlovákia...
Bizalmat-bizalomért.

balazspeter@post.sk
00 421 915 44 64 76Benkő Kati [ 2014-09-26 00:22 ]

Gyermekfelügyeletet vállalok alkalmanként, vagy állandóan, XI, XII. kerületben.
Játék, mese, tanulás.
Tel. 06-20-457-2989
Türelmes, gondos nagymama vagyok.Révész Katalin [ 2014-01-12 21:57 ]

Sükségem lenne költöztetőre, köszönettelGregor Ferenc [ 2013-12-08 19:18 ]

Gyógynövényekkel foglalkozó cég képviselője vagyok.Munkatársakat keresek,akiknek munkánk,segítséget,célt megélhetést jelent,internet segítségével.
Jelentkezni:forjobteam@gmail.com címen lehet!Gregor Ferenc [ 2013-12-08 19:17 ]

Gyógynövényekkel foglalkozó cég képviselője vagyok.Munkatársakat keresek,akiknek munkánk,segítséget,célt megélhetést jelent,internet segítségével.

Molnár Ilona [ 2013-09-13 13:09 ]

Női szabómester szerkesztő ,modellező vagyok 40 éves gyakorlattal.Bármit megvalósítok rajz vagy kép alapján. 06309407871Robes [ 2012-12-28 16:54 ]

Barátaim! Úgy csináltam a Munka-Boltot, hogy egyszerűen, simán tudjatok regisztrálni. Más a hírlevél, és más a szolgáltatás igénylése-felajánlása. Én nem fogom helyettetek elhelyezni a hirdetéseiteket. Épp elég volt megtervezni. Jó Munkát! :-)Kovács Györgyné (Vica) [ 2012-09-12 14:33 ]

Az előző pár sorból kimarad. Cegléden lakom és szívesen dolgoznék akár egy kis boltban is... Segítséget köszönöm :)Kovács Györgyné (Vica) [ 2012-09-12 14:17 ]

Szép napot Mindenkinek és az oldal szerkesztőinek is.
Tulajdonképpen jól értelmezem, hogy itt bartel-ben is dolgozhat az ember lánya? Én azért szeretnék egy igaz munkaheéyet is, mert a bartelből nem lehet számlákat és albérletet fizetni.. Szép is lenne, ha azt mondanám a Démásznak "varrok nektek egy szoknyát cserébe :))) Most komolyan, nekem tetszik ez az oldal...
Segítsetek! Kereskedelemben dolgoztam. (tesco) 12 évig. Szeretnék újra dolgozni.Bognár Istvánné [ 2012-04-06 18:10 ]

Kedves Mindenki!
Bútorasztalos szakképzettségű, bal kezét közúti balesetben elvesztett 33 éves fiam számára keresünk szakmájához közeli elfoglaltságot. Alapfokú számítógépes felhasználói ismeretekkel, 8 éves szakmai gyakorlattal.
Ajánlatot várunk:
etelkabognar@gmail.com email címre

Köszönettel:
Bognár Istvánné és Bognár Gáborlinkinpark [ 2012-03-08 05:42 ]

Találtam egy kis weboldalt passzív jövedelemről és gondolkodásmódról, ami szerintem Téged is érdekelne! Mellesleg szerintem zseniális és teljesen ingyenes. Én már olvasom és most tartok a 7. résznél, nagyon ajánlom Neked is.

Kattints erre a linkre, itt máris megnézheted, hogy mi is ez:
http://kmdholding.com/hurnj4mmunkabolt [ 2011-04-15 12:18 ]

Kedves Bernadett!

Ezen az oldalon, a baloldalon, a szavazás alatt van lehetőség a tagsági bejelentkezésre. Közvetlenül itt, felettünk van a hírlevélre feliratkozás lehetősége.Gullerné Hajós Bernadett [ 2011-03-05 17:49 ]

Írtam már hirdetést, s azt válaszolták Önök, hogy regisztráljak, de hol?munkabolt [ 2011-03-05 14:30 ]

Kedves Márti!
A hírlevél listán fent vagy. Kérlek, regisztrálj tagként ugyanezen az oldalon, hogy "kereskedhess" is!munkabolt [ 2011-02-09 18:03 ]

Kedves Márti!
Ajánlom a http://jomunkat.multiapro.com oldalt. 50 otthoni munka-tippet találsz ott!Naszádos Lászlóné /Márti/ [ 2011-02-01 15:02 ]

Mindenkit szeretettel köszöntök! Én most értesültem erről a jó lehetőségről.Nagyon őrűlok igen jó ötletnek tartom.mindenkinek sok sikért kívánok és jó egészséget4 Márti.munkabolt [ 2011-02-01 14:46 ]

Kedves Sándor!
Nincs akadálya a beszélgetésnek, de kéne egy Skype-os cím.Babós Dzsenifer [ 2011-01-22 14:30 ]

Babós Dzsenifer vagyok.22 éves leszek augusztusban.Gyermekfelügyeletet vállalok,3 éves kor felett,vagy kisiskolás gyermekek mellett.
Segítenék tanulásban,házi feladat készítésben.Kreatív játékos feladatokkal is gazdagítanám őket!

2010 júniusában végeztem el egy akkreditált idegenforgalmi szakmenedzser képzést,és jelenleg németnyelvet tanulok.Érettségim,ECDL-vizsgám,felssőfokú okj-s szakvizsgám van.Környezetem vicces,barátságos fiatal lányként ismer.
Megbízható vagyok,és odaadó.

Napi 4-6 órában vállalom a gyerekek felügyeletét.Babysitter végzettségen nincsen,de sok kisebb rokonom van,vigyáztam már rájuk,többféle életkorúakra is.Vállaltam már korrepetálást is kisiskolásoknak!

Jelenleg a IV.kerületben élek.Fontolja meg az ajánlatom,bízza rám gyermekét,jó kezekben lesz!

Elérhetőségeim
jenny19890801@citromail.hu
06-30-258-9213
Babós Dzsenifer
Kende Sándor [ 2011-01-21 20:11 ]

Szívesen készítenék egy riportot Önökkel Skypon, amit a www.szociopodcast.info oldalra kitennék, üdvözlettel: Kende Sándormunkabolt [ 2010-11-01 21:41 ]

Kedves Dénes!

Nem mindenkinek van számítógépe. Főleg a munkanélkülieknél ritka. Az irányítószám-rendszert azért találtam ki, hogy átlátható legyen a vadászterület. Ha csak közvetítesz a tagok között (a kereslet megtalálhatja a kínálatot), tudsz névjegykártyát nyomtatni a tagoknak, már értékes munkát nyújtottál.

A másik kérdésedre:
Az érdeklődők témakör szerint keresnek.
Ezért jó a regisztrálás után használható űrlap-rendszer. Egy halom különböző felajánlás vagy sok, vagy kevés.

Ez a honlap ingyenes, nem várok ebből profitot. A két fél közötti megállapodás a döntő az árban. A munkaórát azért ajánlom, mert lehetnek kevés pénzű igénybevevők is.Molnár Dénes [ 2010-10-31 17:19 ]

Napi egy órában szívesen végeznék számítógépes szervezési munkát, de nem világos, hogy mi dolga van egy szervezőnek, ha az igények és a felajánlások "maguktól bejönnek " a honlapra..

Csere-Piac Bemutatkozás Aktuális Kinek? A Titok Hogyan? Tanmese A MAKK Partnereink Alkalmasság

Honlapkészítés